Samarbetspartners

En viktig del i vår utvecklings är att bygga nätverk och utveckla samarbeten med andra företag såväl lokalt som globalt. Vi har samarbeten såväl kring affärsverksamheten som lärande och utveckling. Är du intresserad av att knyta kontakt med oss så kontakta oss gärna.

Beyond Performance Group

Vi är ett team erfarna konsulter, alla auktoriserade GC-trainers. Vi har ramavtal med Göteborg o kranskommuner för tjänster kring förändringsarbete, ledarstöd o grupputveckling. Vi har kontor i Göteborg och Oslo.

Genuine Contact professionals

Thomas är en av 150 auktoriserade trainers i The Genuine Contact™ program. Det finns 1000-tals ‘GC-professionals’ – som arbetar med komponenter i programmet. Vi träffas o samarbetar dagligen via Internet. Vi erbjuder våra tjänster ‘worldwide’.

Dalar International Consultancy Inc, USA

VD Birgitt Williams, Raleigh, NC, USA – skapade tillsammans med sin man Ward The Genuine Contact™ program. 2001 auktoriserades Thomas att använda programmet. Vi har ett nära samarbete kring programmets fortsatta utveckling.

Marianne Matsgård Konsult

Min goda vän och kollega – en viktig kraft i att göra vår värld till en bättre plats att leva på – speciellt för alla barn. Vi samarbetar kring skolutveckling. Mariannes tillför bl a Real Justice, Projekt Charlie och Livskunskap.

H.H Owen and Co.

Harrison Owen upptäckte Open Space metoden i mitten av 80-talet. Han har författat en rad högklassiga böcker kring organisation och ledarskap och har ett stort internationellt engagemang. Thomas samarbetar med Harrison sedan flera år.

Easy Conference

I samband med större konferenser samarbetar vi gärna med Easy Conference som är en konferens och eventarrangör som skräddarsyr evenemang helt efter dina behov och önskemål. De kan hjälpa till med inbjudan, anmälan, konferenslokaler o logi i hela landet.