Lite om höstens aktiviteter och lärtillfällen…

Nu fick jag inspiration att skriva ett inlägg och berätta om höstens kommande aktiviteterna, Öland väntar, sedan Nederländerna och Washington…och däremellan online aktiviteter.

Utöver dessa aktiviteter så stödjer vi ett antal organisationer i medskapande utvecklingsprocesser. Alla har ett upplägg för hållbara resultat. Vi  förbereder tillsammans med ledning och medarbetare och skapar trovärdighet och säkrar kontinuitet genom våra uppföljningar. Kunskapen finns i systemet och vi skapar miljön där den blir synlig – en ynnest att få göra detta arbete!

Här följer lite info om några öppna aktiviteter vi bjuder in till!

Om 3 veckor bjuder Cesilia Ekroth o jag in Dig till Öland där vi ska utforska hur vi bryter vanemönster i våra möten genom att bjuda in andra intelligenser för att bryta ny mark och hitta lösningar bortom där vi vanligen hamnar – det vi redan vet… Läs mer!

Samma vecka erbjuder jag ett GRATIS tillfälle att träffa andra som vill lära mer och utbyta erfarenheter om att arbeta med Open Space-metoden. Läs mer om detta online event!

I mitten av oktober kan Du komma med till Heeze i Nederländerna och lära en struktur för möten som bjuder in hela potentialen. En användbar metod som kompletterar storgruppsmetoder som Open Space på ett ypperligt sätt. Om du vill inbjuda till medskapande i alla dina möten så ska du inte missa detta tillfälle. Läs mer om WPPF!

Direkt efter det finns chansen att delta i Working with Open Space Technology i Washington. Vi har inbjudits av Open Space Institutet USA att hålla denna utbildning, dagarna innan det 27:e årliga WorldOpenSpaceOnOpenSpace där vi förstås också deltar.

En gång i månaden håller Marai Kiele och jag utrymmet i Global Oasis for Emerging Leaders. Ett online möte som inbjuder medskapande kring…(vi är mitt i en iteration till detta, vårt högre syfte) hur vi kan hjälpas åt att sprida medskapande till alla byar på jorden. Vill du vara med?

Vågar du hoppa?

Comments

comments

Speak Your Mind

*