Knacka på dörren till nya lärtillfällen

Under det kommande året erbjuder vi en rad utbildningar för dig som knackar på dörren för att lära mer. Du vet väl att de metoder och verktyg som ingår i The Genuine Contact™ Program kan öppna upp och bjuda in mer av potentialen i grupper och organisationer.

Du kanske redan har påbörjat läranderesan med oss eller känner dig sugen att starta.

Vill du satsa på att gå hela programmet för att bli Genuine Contact trainer, erbjuder vi även auktorisationskursen, i april 2019.

Läs mer om alla våra lärtillfällen på vår hemsida. Jag hoppas vi ses!
Thomas
PS. Under våren är jag ute i världen och knackar på nya dörrar. Jag kollar min mail när jag kan, ibland kan det dröja lite så känn dig fri att även kontakta mina kollegor Doris och Anna Caroline som du hittar via utbildningsinformationen på vår hemsida.

Comments

comments

Speak Your Mind

*