Makalös höst på gång – kapacitetsbygge!

Den här stubben trodde kanske inte den hade så mycket att bidra med…men visst har den?! Den får symbolisera den inneboende potentialen vi har som människor, organisationer, ja i samhället. Det finns så många förmågor, kunskaper och så mycket inspiration – vi behöver bara komma på hur vi ska locka fram dem.

Nästa vecka reser jag till Nederländerna för att facilitera (underlätta) fyra dagars lärande kring Genuine Contact Organisationen – en fördjupning för de som arbetat länge med Open Space-metoden och vill utforska sätt att implementera förhållningssättet/strukturerna/kraften i vardagen. Flera av kursdeltagarna kommer att vara med på vår Train the trainer kurs i november.

Därefter till Norge för en internkurs i Whole Person Process Facilitation – en konsultorganisation vill bygga kapacitet mha en metod som öppnar upp för potentialen såväl externt i arbete med kunder som internt i egna organisationen.

I höst finns flera möjligheter såväl att lära att arbeta med Open Space-metoden som Tvärkulturell Konfliktlösning, båda i Amsterdam. På hemma plan finns möjlighet att vara med på vårt årliga Nordiska OpenSpaceOnOpenSpace, på Öland! Vi har även ett erfa-utbyte om att arbeta med Open Space-metoden, på distans igen i höst. Jag är dessutom med som arrangör av Träning i Medskapande Ledarskap.

Som sagt, en makalös tid av kapacitetsbygge, något av det viktigaste jag kan bidra med!

Hör av dig om du vill prata med mig om vad som kan vara ett steg för dig!
Nu kör vi!

Comments

comments

Speak Your Mind

*