Lärmöjligheter – inkl auktorisationskurs under 2017!

Vi fortsätter vår satsning för att öka kapaciteten att arbeta medskapande i företag, organisationer och samhälle. Vi ser en ökad efterfrågan av dessa kunskaper, så välkommen att bli en av oss som kan tillhandahåller och sprider arbetssätt som tar tillvara potentialen bättre. Det behövs idag!

Många har under åren utbildat sig i en eller flera delar av The Genuine Contact™ program. I november erbjuder vi auktorisationskursen Train the Trainer. Därför erbjuder vi också en rad möjligheter för dig som behöver någon/några av de obligatoriska kurserna innan november.

Vi har datum satta för flera kurser i Amsterdam, men vi har också lovat att göra vårt yttersta för att alla som vill ta delar i programmet för att kvalificera sig för Train the Trainer, ska kunna göra det. Eftersom det behöver samordnas ber vi dig att höra av dig snabbt om du är intresserad. OBS – det är begränsat antal platser till Train the Trainer och först till kvarn gäller.

Att öka min kapacitet att arbeta medskapande gör att jag växer som människa och professionell facilitator. Vill du göra än mer skillnad så titta på den här möjligheten!

AKTUELLA DATUM 2017

  • 11-13 januari, Amsterdam. Beyond efficiency, organizational Health and Balance (Foundations 1 & 2)
  • 15-17 februari, Amsterdam Whole Person Process Facilitation. (Advanced 2)
  • 7-10 juni, Amsterdam. Learning to build a Genuine Contact Organization (Advanced 4)
  • 6-8 september, Amsterdam. Learning to work with Open Space Technology (Advanced 1)
  • 14-18 november, Amsterdam, Genuine Contact Train the Trainer (Auktorisationskurs)

Vi kommer att behöva hitta några tillfällen till, så även om inte dessa datumen passar dig, hör av dig om vill gå vidare!

OBS, meddela mig snarast om du är intresserad så gör vi en plan!

GOD & GOTT!!

Comments

comments

Comments

  1. Quanto costa?

Speak Your Mind

*