Lär dig arbeta effektivt med Open Space-metoden – i höst!

Dags att ta steget ut på golvet?

IMG_1193

Open Space-metoden används sedan mer än 30 år runt om i världen för att släppa loss potentialen och frigöra kraft i grupper, organisationer och lokalsamhällen. Om det finns ett genuint engagemang kan fantastiska saker ske. Människor med samma passion finner varandra och börjar se gemensamma möjligheter… Jag har varit med om många spännande händelser. Ett av de tillfällen som frön såddes ”i Open Space” blev inom några år ett Montessori högstadium där ett av mina barn senare började. Rätt häftig känsla.

Under september månad erbjuder vi två tillfällen att lära hur du kan skapa resultat i utvecklingsarbete med hjälp av Open Space-metoden.

7-9 september i Amsterdam

26-27 september + 4 oktober i Örnsköldsvik

De kommande dagarna är jag med och arrangerar det 13:e Nordiska OpenSpaceOnOpenSpace – då träffas engagerade människor från hela Norden för att så frön och skörda tillsammans. En fantastisk lärande gemenskap att delta i. Kanske är du med nästa gång…? Annars kan du redan vara med och skörda frukterna efteråt (nu på söndag 14/8). Läs mer i vårt event på Facebook!

Kontakta mig gärna om du har ”fundringar”!

Comments

comments

Speak Your Mind

*