Dags att boka er plats i höst – faciliteringskompetens för Open Space-metoden

OK, sommaren är på intågande och det är måhända dags att göra slag i saken. Sedan decennier talar vi om att bjuda in till delaktighet och ha högt i tak. Open Space-metoden är svårslagen när det gäller att ge alla utrymme att ”steppa upp” och visa upp sin passion, utforska, ta ansvar för det som är viktigast för att utveckla verksamheten.

För att få full utväxling behövs en kunnig facilitator som stödjer i förberedelser och uppföljning samt förstås leder mötet utifrån de grundläggande värderingar som är metodens pelare.

I september erbjuder vi två tillfällen. Det första den 7-9 september i internationell miljö i Amsterdam, då du kan utforska och lära om metoden tillsammans med spännande människor från olika håll i Europa. Läs mer!

Du som vill lära i svensktalande miljö och med ett något annorlunda upplägg (innehållet ungefär detsamma) är välkommen till Örnsköldsvik den 26-27 september med en fortsättningsdag på distans den 4 oktober. Läs mer!

Båda kurstillfällena följs upp med en halvdag på distans efter 6 månader, då vi utbyter erfarenheter, utforskar möjligheter och utmaningar vi upptäckt och planerar våra nästa steg.

Läs mer om hur vi faciliterar möten på distans – en kompetens vi utvecklat det senaste decenniet. Du som deltar i våra utbildningar får det som en extra krydda och introduktion till att själv kunna leda kraftfulla möten med delaktighet och struktur när vi inte kan ses fysiskt. Det kan vara allt från en ”enkelt” telefonmöte till ett möte där vi använder en mer avancerad programvara. Poängen är att ha rätt teknik, en bra metod och en kunnig facilitator. Saknas något av det så blir det inget bra!

Välkommen!

IMG_5524

Härlig miljö för lärande, i Ö-vik.

 

Comments

comments

Speak Your Mind

*