Taggad…

Sommaren är skön men arbete kallar. Jag har just förberett morgondagens planeringsmöte, med ledningsgruppen för en folkhögskola. Om ett par veckor ska vi genomföra ett uppstartsmöte med all personal och styrelse inför ett utvecklingsarbete under hösten.

Lite trögt har det varit att komma igång efter en fantastisk ledighet inkluderande Islandsresa, veckor i Blekinge, MC-tur i Karpaterna och SM-vecka i Falkenberg (beachvolley). Jag säger bara ojoj, ojoj!

IMG_8619IMG_7688IMG_9069

 

 

 

 

 

Men, som sagt, nu är jag taggad. Det ska bli så kul imorgon – jag älskar mitt jobb! Vi brukar ju säga 2 timmars förberedelser för varje timme mötesfacilitering och det stämmer även den här gången. Mötet mellan 10-12 har jag lagt en minst en halvdag på att planera och förbereda. Eftersom det är ett så pass kort möte och för att jag arbetat med dem tidigare, väljer jag att använda den enklaste varianten av distansmöte – via telefonkonferens. Tro’t eller ej – det blir ett effektivt möte, roligt och det kommer att ge energi inför den kommande workshopen. Undra på att jag inte är billig att anlita :)

Wohoooo – nu kör vi!

Comments

comments

Speak Your Mind

*