Vågar du bygga kapacitet för att nyttja potentialen?

Många chefer är bra på att spara pengar, effektivisera verksamheten och omorganisera. En annan väg är att bygga kapacitet för medskapande – för att nyttja befintlig potential i och kring organisationen. Vadå våga? Jag menar att det i praktiken innebär att du öppnar upp för fler att vara med och ta ansvar för resultaten. Har du den tilliten, vågar du?

När vi använder Whole Person Process Facilitation (WPPF) i våra möten så bjuds hela människan in i mötet. Du får landa och fokusera i mötet. Lyxigt och smart drag för att få ut mer på slutändan – go slow to go fast! Mötet faciliteras med stor variation och genom att tillämpa det vi alla vet, att människor har en massa kapaciteter, att vi lär på olika sätt och behöver olika stimulans för att kunna bidra maximalt. Hög energi genom hela mötet som också bjuder på överraskningar! Varje mötet innehåller en divergerande (expanderande) fas och slutar med skörd för att skapa konkreta resultat för nästa steg (konvergering)!

IMG_6851

Just nu håller vi på att sätta datum för nästa kurs i WPPF. Vill du vara med så hör av dig! Vill du veta mer så hör av dig! Vågar du inte, så samla mod först… :)

Comments

comments

Speak Your Mind

*