Smaka på: EXTRAORDINÄRT Ledarskap!

Ja, vad är extraordinärt ledarskap för något? Kan det vara det vi behöver i en föränderlig värld? Är det så att ledare måste ta ett steg inåt innan de kan gå framåt och utåt…? Hur ser jag som ledare på förändring? Accepterar jag och vågar jag stå upp för att jag inte har kontroll på min verksamhet, eller ska illusionen hållas vid liv? Hur leder jag en organisation i ständig förändring och gör medskapande till norm? Vad händer när jag inbjuder till medskapande ledarskap?

Du kanske har sett att vi arrangerar workshops i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo under april månad. Vi arrangerar halvdagar, heldagar och nu finns mer information om 3-dagars alternativet för dig som vågar låta dig utmanas. ”Spänn fast säkerhetsbältet” brukar Birgitt Williams, som leder oss under dagarna, säga.

Sedan jag lärde känna Birgitt Williams för 15 år sedan har jag träffat henne ett dussin gånger, i olika sammanhang. Jag förundras över hennes klarsynthet, hennes autenticitet som ledare och att hon i alla sammanhang lever som hon lär. Thomas Herrmann

Läs mer om: EXTRAORDINÄRT LEDARSKAP 20-22 april

Läs om hela workshop serien: Kultur för Ledarskap workshops

Passa på ”early bird” till 15 februari!

Direkt till anmälan! (Sverige)

Anmälan (Oslo, Norge)

 

Comments

comments

Speak Your Mind

*