Har du varit i Kattarp…

IMG_4454

… där var jag just precis nu. Jag är på väg till Malmö för att imorgon facilitera en workshop kring framtidens lokaltrafik – BRT för dig som måhända vet vad det står för.

Min uppdragsgivare har förstått att medskapande berikar och är praktiskt möjligt. Tillsammans har vi designat en process där de klargjort förväntade resultat och jag har designat lärprocessen mha olika metoder o verktyg – för att skapa bästa resultat.

För varje moment som processas av deltagarna skördar de/vi frukterna. Därmed får de ut maximalt med underlag för att kunna författa de nationella riktlinjer som arbetet ska resultera i.

Och vad hade det med Kattarp att göra? Bra fråga som vi får klura vidare på (-: Vad jag vet (läst på Wikipedia) är att Kattarp förr var en järnvägsknut. Well knuten är uppknuten nu.

Ha en fin dag!

 

Comments

comments

Comments

  1. Lycka till!

  2. Annika Weman Widegård says

    Jo, det har med Kattarp att göra för när framtidens lokaltrafik blir ännu bättre så kommer jag att kunna påbörja min resa här i Malmö, Rosengård och ta mig till Kattarp på en timme. Med större möjlighet att röra sig mellan olika delar av landet, desto större möjlighet att vi möts och en chans att de eventuella knutarna blir uppknutna. Angeläget uppdrag det där med BRT! Lycka till!

Speak Your Mind

*