Jag är värd det!

Jag påstår att jag aldrig stressar…men idag var jag nära!
Jag startade dagen med att sova ut. Frågade sedan dottern Moa, som inte hade bråttom iväg denna morgon då hon började jobba först kl 12, om hon vill äta frukost med mig, yep. Så jag letade upp en fin duk till det sällan använda frukostbordet på framsidan huset och rotade fram  ett parasoll innan jag cyklade ner till närbutiken i strålande sol o köpte frallor. Vi åt en god frukost o unnade oss såväl te, som kaffe efteråt…

Eftersom klockan närmade sig 11 hade solen kommit fram ordentligt så vi plockade fram vars en solstol o lade oss att sola i trädgården…till slut kom verkligheten ikapp. Jag har haft några veckor med mycket arbete så jag hade redan tidigare bokat rekreation. Jag fick avbryta solningen och bege mig med cykeln genom fågelsång, frisk luft och solstrålar ner till stan för att inmundiga den massage jag beställt innan floatingen som följde därpå.

När jag trampade hemåt kurrade magen så jag tog en sen men utsökt lunch på Siam Thai. Väl hemma fick jag inse att livet är en dans bestående av lek och allvar – jag slutförde arbetet med dokumentationen efter gårdagens möte med ledningsgruppen på ett sjukhus som jag arbetar med. Jag skickade även några mail som rörde några av de kommande uppdragen.

Sedan sadlade jag MC:n och begav min på en tur in till Götlaborg där jag varje onsdag spelar seriespel i beachvolleyboll. Det gick fint, 4 friska pinnar!

IMG_1141

Väl hemma fick jag en stund med min livs kvinna på uteplatsen, Mia heter hon – goda samtal och en knäckemacka med philadelphia ost med någon god krydda.

Ingen stress idag men allt bra nära!

Bokar Du in tid och pengar för rekreation efter en hektisk arbetsperiod? Eller lägger du pengarna i biltvätten, köper nya gardiner eller shoppar en ny tröja? Du är värd det!

Comments

comments

Comments

  1. Helt rätt!

Speak Your Mind

*