Vart tar saker vägen…?

Ibland är det svårt att följa vart saker tar vägen. Då tror en gärna att det blev nog inte mycket med det… Därför är det ju inte helt osmart att följa sakernas snirkliga gång och se var en hamnar… Repet är ju ett förenklat exempel. Så lätt är det inte o ibland är det slumpen eller nåt som gör att en får tillgång till sådan info. Speciellt när det gått några år.
20140318-143351.jpg

Förra veckan fick jag ett telefonsamtal där jag fick höra en berättelse som startade 2007. En utvecklingsprocess som jag faciliterat utmynnade i ett antal handlingsplaner. En av dem har stora effekter och är till stor betydelse för såväl människor med utmaningar att komma in på arbetsmarknaden som för organisatoriskt lärande bland de involverade organisationerna. Ett företag med flera anställda blomstrar och expanderar…

Projektledaren letade sig tillbaks till repets början där några eldsjälar fann varandra under ett Open Space möte. Nu vill de ha mitt stöd för att implementera lärdomarna i kommunens dagliga verksamhet. Klokt! Med stöd av ESF får en så smarta idéer (-: och pengar att genomföra dem.
Here we go!

Comments

comments

Speak Your Mind

*