Tänker på mina vänner i Ukraina och väntar ett mirakel…

…idag när Europa står på randen till katastrof.

2007 och 2013 besökte jag kollegor i Ukraina, senaste gången i kombination med en fantastisk fest under fotbolls EM! Den första gången var det för att delta i World OpenSpaceOnOpenSpace som våra kära Ukrainska kollegor arrangerade då. Båda gånger har jag blivit oerhört positivt bemött och omhändertagen av dem.

Ett vackert land, ett ”vänligt folk” som redan utstått mycket men som verkligen önskar stabilitet och framgång. Klämt mellan väst och öst ställs de inför svåra val. Jag önskar att ett mirakel sker och att katastrofen blir avvärjd och allt får en fredlig lösning.

thomas kiev

På bilden pustar jag ut, efter en promenad, framför floden Dnepr som vi senare följde hela vägen (50 mil) till Odessa vid Svarta havet.

 

Comments

comments

Comments

  1. Trodde det var ett kort jag tog när vi var där på WOSonOS

  2. Det var det ju också! 6 år senare följde vi floden till Dnepr! Ruggigt att följa utvecklingen nu )-:

  3. Verkligen skrämmande! Hoppas på en fredlig lösning!

  4. 2012 var det väl ÖISARN

Speak Your Mind

*