Intryck ger avtryck!

Jag försöker göra något nytt varje dag, allt från att prata med någon ”ny” människa till gå/köra en annan väg hem. Just nu har jag lunchat på en ”ny” restaurang och här sitter jag och skriver just nu. Det är viktigt och bra med rutiner men jag tycker det friskar upp med nya intryck och ibland leder det till oanade konsekvenser/avtryck.

Eftersom mitt viktigaste arbetsredskap är jag själv så ger jag mig ofta in på nya upplevelser för att utvecklas vidare och testa mina gränser. Idag presenterar jag ett par annorlunda möjligheter till intryck som jag själv prövat på och varmt vill rekommendera. Först dock en påminnelse om våra egna kommande lärtillfällen.

Vi erbjuder ju kontinuerligt kurserna Open Space-metoden och Whole Person Process Facilitation. Suveräna sätt att ta tillvara potentialen i grupp/organisation! Nu har vi flera anmälda för kurserna så det närmar sig tid att bestämma datum för dessa tredagars kurser. Du som är med och sätter datum får 1000 kr rabatt! Anmäl dig NU på vår hemsida så kör vi igång processen inom kort.

Skärmavbild 2014-03-20 kl. 13.52.14

Idag vill jag som sagt också rekommendera ett par andra intryck. Dels min kollega Eva som är en av de ledande i Sverige på att låta dig hitta din kraft i ledarskapet mha hästen som feedback partner. Det finns ett par tillfällen framöver i Göteborg och Stockholm. Du behöver inte ha någon hästvana – t o m jag har varit med. Det är såväl spännande som väldigt lärorikt.

Mer info och anmälan

Vill du stärka dina relationer i arbetslivet och/eller privat. Jag fick många nya perspektiv när jag träffade de härliga människorna Maureen och Zelle. Kul att min goda kollega Ulrika fixat så de kommer till Stockholm i april. Missa inte det!

Hör Maureen och Zelle berätta

Mer info och anmälan

Comments

comments

Comments

  1. Tack Thomas! Du är ju to m ”fotomodell” tillsammans med en häst på min broschyr om H.A.L.T -Horse Assisted Leadership Training!

  2. Yep (-;

Speak Your Mind

*