Många perspektiv behövs – även i distansmöten

Jag kommer just från ett distansmöte som jag hade bjudit in till och faciliterade under de senaste två timmarna. Jag bjöd in för att jag ser ett behov att stärka vårt samarbete i Genuine Contact community genom att skapa former för att utveckla och sprida nya utbildningar/ workshops globalt. Vi har nämligen många ”golden eggs” att rulla ut i världen.

Så jag skrev en tydlig inbjudan och exakt ”de rätta personerna” dök upp. Kollegor från Venezuela, Tyskland, Holland, Ryssland och Canada bidrog med sina perspektiv. Ungefär som att stå på vars en sida av Svandammen i Kungsbacka skogen och titta på den lilla ön. Tillsammans får vi en god bild av helheten men skulle jag stå själv på ena sidan så hade det varit omöjligt!

svandammen

Några av deltagarna har varit del av vårt community länge, andra var nya. Alla var dock i mötet för att ämnet intresserar dem och för att de känner engagemang att bidra med lösningar. Då är förutsättningarna goda!

Resultatet av mötet var att jag fick ett bra underlag att jobba vidare med inför ett förslag som kommer att presenteras i vår Genuine Contact Co-onwers group. I slutet av mötet, när vi gjorde handlingsplanen skrev tre personer dessutom upp att de vill stötta mig i det fortsatta arbetet! Möjligen blir det ett beslut om en viktig pusselbit i våra strävanden att bidra till mer livsbejakande arbetssätt i våra organisationer runt om i världen.

Som bonus så leder varje sådant möte till att deltagarna svetsas samman ytterligare. Vi arbetar/lever alltid som vi lär – med mötesformer som bjuder in hela människan att bidra med sitt bästa, utifrån sina egna förutsättningar/engagemang. Dessutom har vi kul!

Jag önskar dig turbo-vecka – full power! Wohoooo!

Comments

comments

Speak Your Mind

*