Jag har haft förmånen att lära känna, bli del av och samskapa ett fantastiskt globalt nätverk av kollegor. Människor med mycket kunskaper och ett stort engagemang för att göra skillnad i världen. Jag höll just på skriva att jag tillbringat hundratals men inser att det handlar om tusentals timmar som jag tillbringat tillsammans med dem. I fysiska möten här hemma och runt om i världen och de senaste 6-7 åren alltmer i möten på distans, utöver alla konversationer via sociala medier och epost.

Att som egenföretagare ha tillgång till ett sådant nätverk av kompetens är unikt. Jag vill till och med påstå att det inte är många företag som nyttjar sin kapacitet på samma sätt! Jag behöver aldrig sitta ensam med en svår fråga. Jag vet att det finns kollegor som gärna stöttar, delar erfarenheter och ger tips. Det finns en genuin vilja att stödja varandra och strukturer som gör det enkelt att göra detta.

Idag delar jag med mig av ett nyhetsbrev som produceras i vårt community. Där kan du läsa lite om vad mina kollegor runt om i världen pysslar med. Doris berättar om sina upplevelser av delat ledarskap. Preeti och Rahul återger från ”Leading and acting from a new level of consciousness” i Indien tidigare i år. Min kollega Chris berättar om en kraftfull beslutsmetod som vi just arbetar fram ett sätt att sprida ut i världen. Slutligen, Eiwor och Richard berättar om nya sätt att ha möten på nätet, som vi utvecklat expertis inom.

Enjoy!

No.5 GC Newsletter 2013

Comments

comments

Speak Your Mind

*