Dags att fatta beslut …

…om vilken väg du vill ta för att skapa bättre resultat i framtiden…

IMG_8599

När jag går i skogen ser jag till att bryta vanor och gå nya vägar ibland. Därigenom upptäcker jag nya möjligheter…och utmaningar. Ibland blir jag blöt om fötterna och ibland får jag vända om – men oftast är det stimulerande, så det är värdefullt.

Tror du att människorna runt omkring dig är kloka, engagerade och villiga att ta ansvar? Ja, då står du vid ett vägval där du har chansen att välja att skapa strukturer i din organisation/förening/företag där klokheten, engagemanget och ansvarstagandet bjuds in.

De möten vi har i våra verksamheter bär på en enorm potential. När alla går från mötet glada och fulltankade med energi och säger: YES, nu kör vi! Då nyttjar vi mötena på ett bra sätt. Det målet har ni väl för alla möten? Då är det dags att prova nya stigar!

Sedan 15 år har jag använt Whole Person Process Facilitation (WPPF) för de flesta av de möten jag leder. Här tar vi tillvara visdomen, engagemanget och ansvarstagandet och har skoj samtidigt. Jag har arbetat med styrelser, ledningsgrupper, fårfarmare, företagare, barn o unga mm – överallt med samma positiva känsla och tydliga resultat.

Vill du lära dig om WPPF så har du chansen att den 14-16 januari uppleva 3 häftiga dagar i magisk miljö på Gaia Kursgård strax söder om Göteborg. Läs mer!

Likaså efter årsskiftet erbjuder vi Open Space-metoden – Grundkurs. En kraftfull metod för små och riktigt stora grupper. Vi inleder strax processen för att bestämma datum. Hör av dig om du vill vara med!

Följ med in på stigen som öppnar upp nya möjligheter!

Comments

comments

Speak Your Mind

*