Gjorde just en hälsoundersökning…

…och det såg väldans bra ut, för en man i min ålder (-:

Personalen reagerade lite på min låga bedömning av min stressnivå och frågade nyfiket vad jag pysslar med. Jag berättade att jag är egen företagare och arbetar med att stödja organisationer att nyttja sin potential. Jag berättade att även när jag ibland förbereder ett möte sent inpå kvällen, så längtar jag efter nästa morgon när jag lägger mig. Så kul är det!

Jag har ju dessutom bestämt mig för att inte stressa i mitt liv, så det så. Visst har jag bråttom ibland men inser jag att jag gör mitt bästa och det är gott nock, så behöver jag inte känna stress. Jag accepterar att ”vad som än händer är det enda som kunde hända”.

Även organisationer behöver göra en hälsoundersökning då och då. Vi använder ett antal olika verktyg för att låta organisationen göra en nulägesanalys. Ett av dem är Utvecklingskompassen med vars hjälp utforskning sker av syfte, ledarskap, vision, engagemang bland medarbetare/intressenter och organisering/resurser. Utifrån analysen planeras en utvecklingsprocess där hela systemet bjuds med för att vidareutveckla arbetet och bryta ny mark.

Open Space i Sanden

Något av det viktigaste i mitt jobb är att överföra kompetens till intresserade människor. Det är sååå häftigt när jag hör allt som händer som resultat av våra kurser! Jag har just nu flera taggade personer som väntar på att vi ska sätta datum för såväl Open Space-kursen som Faciliteringskursen WPPF. Vill du vara med att sätta datum och få 1000 kr rabatt, så hör av dig idag!

Comments

comments

Comments

  1. You rock Tompe Lompe!!!!

  2. Kloka ord från en klok man!

  3. Om någon undrar så är ”Open Space i sanden” undertexten till bilden som halkat in i texten… Låter iofs lite kul (-:

  4. Ett resultat från din kurs i Malmö: en arbetsgrupp från ökat brukarinflytande i Malmö berättade idag om hur vi använt Open Space i vårt arbete. Åhörare var studenter och lärare på Socialhögskolan i Lund.

  5. Så underbart roligt att höra Annika. Ni har gjort ett fantastiskt arbete. Underbart engagerade människor i projektet! Lycka till framöver!

  6. Go Tompe Go!!

Speak Your Mind

*