Open Space Consulting – on tour

Jag är mittupp i några spännande veckor som började med att ta adjö av den västsvenska solen…för att styra kosan mot Norge. Jag tog bilden i Vallda utanför Kungsbacka någon dag innan jag i söndags körde jag MCn hit till Oslo.

Vi har nu klarat av de första två dagarna av tre på en Open Space-kurs för 20 förändringsledare i statlig förvaltning. Imorgon fortsätter de med att göra egna designs samt ett mini OSonOS – erfa utbyte o fördjupat lärande i Open Space form. Jag har erbjudit att någon av deltagarna leder det mötet… Inspirationen är enormt hög och det blir spännande att följa dem framöver!

Efter sista kursdagen far jag vidare mot Ålesund för att delta på det årliga Nordiska (N)OSonOS ute på Ulla fyr. Det blir häftigt. Sedan är planen att köra utmed kusten och njuta av fjordarna…men ett stort uppdrag damp ner så det blir till att flyga ”hem” och genomföra två 2-dagars konferenser för ett sjukhus i Stockholmsområdet.

Sedan blir det iallafall av. Flyga tillbaks, hämta MCn och ”toura” en dryg vecka med MC och tält och fjordar! Slutpratat, nu ska jag äntligen få se dem – rapporter utlovas.

Lev väl du med!

SOL

 

Comments

comments

Comments

  1. Önskar dej en underbar tid!

Speak Your Mind

*