Nyfiken på The Genuine Contact™ Program/approach/power?

2003_0823_091014AA_bred_1Vi vill erbjuda en upplevelse, där du får ett smakprov på programmet, men först ska jag berätta lite så du har en bakgrund. Sedan början av detta millenium har jag varit engagerad i att utveckla vårt internationella samarbete inom The Genuine Contact™Program. Programmet består av ett antal utbildningsmoduler och modeller som är mycket kraftfulla. De hjälper organisationer att nyttja sin fulla potential – och det vill inte säga lite. Du kan läsa mer om programmet på vår hemsida.

Programmet är ”bara” det synliga som vi erbjuder. Under ytan finns ett förhållningssätt (approach) som bygger på insikten att kraften, förmågan och visdomen redan finns i organisationen. Det vi gör är, att öppna utrymme för allt detta att blomma. Det ställer andra krav på ledarskapet som ”space-holder”. Det kan jämföras med facilitatorn i Open Space-möten som ju inte direkt ”jobbar ihjäl sig” (-: utan har tillit att deltagarna självorganiserar inom givna ramar/strukturer.

Vi ser också ”Genuine Contact” som en kraft (power) som alla organisationer kan få tillgång till. Allt fler har upplevt kreativiteten, dynamiken och kraften i ett Open Space-möte. I Genuine Contact organisationen nyttjas den kraften i det dagliga arbetet. Jag är själv del i en global Genuine Contact organisation där vi lever som vi lär då vi tillsammans – ett 40 tal medägare och 100-tals andra som arbetar med programmet – har skapat och leder en sådan organisation i vardagen. Jag var själv med i ledningsgruppen de första fyra åren och är engagerad i många utvecklingsprojekt som såsom ”Leadership vision team” under 2011-12. Att vi dessutom har 95% av våra möten på distans tvingade oss att övervinna sådana hinder. Idag är våra distansmöten lika effektiva som fysiska möten!

Så till vårt erbjudande. Sedan ett tag erbjuder vi varannan månad möjligheten att delta i en Genuine Contact Storytelling Circle (kostnadsfritt) En möjlighet att träffa människor som, på olika sätt arbetar med programmet någonstans i världen. De som arbetar med programmet och vill dela med sig, berättar en berättelse. Efter varje berättelse ges alla som vill, möjlighet till återkoppling utifrån vad du lärt av berättelsen.

En bonus är att du får uppleva ett distansmöte som jag skröt om ovan (-: Häftigt!

Välkommen till nästa tillfälle – den 16 maj kl 17-19. För mer info & anmälan

Comments

comments

Comments

 1. Och vill man uppleva det i verkligheten – kraften i Genuine Contact så finns det ett utmärkt tillfälle i sommar! 23-27 juni på Sätra Brunn då grundarna Birgitt & Ward Williams kommet för en workshop som handlar om framtidens ledarkompetenset!

 2. Och vill man uppleva det i verkligheten – kraften i Genuine Contact så finns det ett utmärkt tillfälle i sommar! 23-27 juni på Sätra Brunn då grundarna Birgitt & Ward Williams kommet för en workshop som handlar om framtidens ledarkompetenset!

 3. Ett kanon tillfälle! Vi ses i Sätra Brunn IRL (in real life)

 4. Ett kanon tillfälle! Vi ses i Sätra Brunn IRL (in real life)

 5. Who knows thaaat tree. Lots of OpenSpaceniks saw it!

 6. Who knows thaaat tree. Lots of OpenSpaceniks saw it!

 7. Ønsker dere et godt møte 16. Mai. Jeg kommet sterkere tilbake :-)

 8. Ønsker dere et godt møte 16. Mai. Jeg kommet sterkere tilbake :-)

 9. Tack Hege, hoppas det funkar för dig nästa gång! Lycka till med ditt skrivande!

 10. Tack Hege, hoppas det funkar för dig nästa gång! Lycka till med ditt skrivande!

 11. Well, it’s an old Oak which was at the site for the 11th World OSonOS in Swenmark 2003. Good old days (-:

Speak Your Mind

*