5 febr – Möjligheter & utmaningar med WPPF?


Datum:


5 februari 2013

View MapKarta och vägbeskrivning | Registrera

Beskrivning:

Många som utbildat sig för oss har uttryckt ett intresse av att träffas för att lära vidare genom att utbyta erfarenheter. Därför tar vi detta initiativ och inbjuder att träffas för att lära av och med varandra kring mötesformen Whole Person Process Facilitation (WPPF) tidigare nämnd Processinriktad Mötesledning (PiM).

Denna webkonferens genomförs tisdagen den 5 februari kl 13.30-16.00. Samtidigt som du får möjlighet att träffa andra personer som lärt sig WPPF och vill utveckla sig vidare, så får du uppleva ett WPPF möte på distans.

Jag vågar säga att det sätt vi utvecklat att använda WPPF på distans ger möjlighet att ha LIKA EFFEKTIVA möten fast vi är på olika fysiska platser. Jag menar att det är en myt att distansmöten aldrig kan vara lika effektiva som fysiska!

Workshopen ger dig alltså en möjlighet att uppleva och lära hur du kan använda metoden i distansmöten!

Mötet kommer att genomföras i en WPPF container men även innehålla ’Open Space’ – så vi utforskar alltså frågeställningen i Open Space struktur efter att ha börjat med lite ’storytelling’ där alla som vill inbjuds att dela med sig av sina erfarenheter. Därefter skapar vi en agenda med de frågor ni tycker är mest intressanta och arbetar sedan utifrån eget val med det som engagerar dig mest.

Du kan läsa mer om hur vi arbetar med distansmöten här på vår hemsida. När du anmält dig så får du mer information om hur du kan förbereda dig för att säkerställa att din dator fungerar med programvaran Blackboard Collaborate.

Registrera

Comments

comments